Full rulle!

Sen vi kom hem från kreta har det verkligen varit full fart! 
Kom hem 06 i lördags morse, var på alla barnens dag mellan ca 11-14, sen åkte vi och kollade på södras match 15-17 sen hem å greja med packning/tvätt. 
I söndags (igår) fixade vi med tvätt, var hem till mamma och pappa med en liten present som tack för att dom tagit hand om miley/huset. Sen hem till kims föräldrar där vi blev bjudna på mat, kom hem på kvällen och då var det nattning av barnen och mer tvätt. 
Idag har jag jobbat sen varit hos tandläkaren. Ska tillbaka 18/6 för att ta mer bilder osv och eventuellt blir det att operera bort en visdomstand sen. Den växer galet fel och går inte att dra ut så den måste såklart opereras bort 😣 
Imorgon blir det jobb igen, sen har jag tid hos läkaren, sen ska jag och barnen till Malin, Mathias, Philip och William och gratta William som har fyllt 1 år. Kim ska iväg och spela SM i bowling (tror jag att det var?) 😊
På onsdag ska jag till Västerås med Theo. Då blir det röntgen och sen tid hos ortopeden för att kika hur allt läkt i armen och prata om operation för att ta bort spiken. 
På torsdag blir det jobb till 16.30 sen har barnen trivselkväll på förskolan mellan 17.30-19.00. 
Sen i helgen ska barnen sova hos sin farmor och farfar en natt och tanken är väl att jag och Kim ska ut på våryran, men jag vet inte, vi får se hur det blir med den utgången.. 
Sen fyller jag ju tydligen år på söndag också. 26 år på papper men känner mig som 86, typ. 

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0