Sjuk!

Nu är barnens rum färdiga! Sängar, golv och lister är på plats! Dock ska det köpas trösklar men det får vänta tills efter gran canaria! 

I tisdags tog jag mig till frissan på eftermiddagen. Skulle toppa bort det slitna håret vilket slutade med att ca 1 dm försvann! 

I onsdags blev jag sjuk. Eller det började med extrem huvudvärk i tisdags kväll, la mig och vaknade upp på natten och mådde jättedåligt. Huvudet gjorde fruktansvärt ont, halsen gjorde ont och jag frös. Hade hög feber så tog tabletter och somnade om en stund, tog mer tabletter på morgonkvisten och försökte hålla mig levande till 12. Kim hade nämligen jobbat natt så jag var själv med barnen. Men där vid 12 pallade jag inte mer så Kim fick gå upp och jag la mig och sov hela eftermiddagen/kvällen/natten. Gick bara upp för att ta nya tabletter. På torsdagen låg jag å sov fram till ca 13, då började jag kunna vara vaken med tabletter i kroppen.. 
idag har jag inte haft nå feber men har fortfarande ont i halsen och har börja känna av öronen också.. och hostar endel. 

Men men, lite tråkig uppdatering såhär i sjuktider! 

Just ja!!! Igår kom torktumlaren som jag beställt! Alltså den lyckan 😍👌 en ny mobil, ny tv eller liknade rör mig inte i ryggen, så länge de jag har funkar så bryr jag mig liksom inte om nya teknikprylar.. men torktumlaren, där snackar vi lycka!! Var tvungen att bädda rent i sängarna idag bara för att få testa den 😂👌 
Mvh gammal tant. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0