Ny vecka!

Ny vecka, nya möjligheter. Eller nått. 

Nu har vi beställt en ny luftvärmepump som dom kommer och installerar samt tar bort den gamla om en månad, billigt och bra! 💸
Men tänk vad skönt att slippa vår fula, kassa pump, kommer vara så värt det! Värme på vintern och kyla på sommaren, precis så man vill ha det! 
(Vår pump ger otroligt dåligt med värme och är inte installerad med kylarslang så det går inte att köra kyla. Vet inte vad dom som bodde här innan tänkte med 🙄) 

Annars då? Barnens ridskola kör igång denna vecka. Livrädd mamma som helst vill säga blank nej, men dom måste ju få testa. Det får bli kims projekt, jag varken kan eller vågar hålla på med hästar. KANSKE följer med till stallet för att titta, det återstår att se 🐴

Anmälde även till simskola idag, hoppas dom får plats då platserna brukar gå väldigt fort. 
Moa kan ju simma, men vill att hon finslipar på tekniken och får in en lugn simning, hon blir lätt stressad och ska skynda sig som det är nu. 
Sen vill hon börja på dans också, där lär vi kika lite så att dag/tid inte krockar med ridning och simning, samt känna efter om hon orkar ha så många aktiviteter efter skolan. 
Det blir så jobbigt, jag vill att hon ska få testa allt hon vill samtidigt som jag inte vill lägga nån press/stress nu när det faktiskt är skolplikt och hon ska orka med det varje dag. 

Och denna då: (!!!) 
(null)

Ungen ska liksom på disco på fredag! NÄR blev hon så stor att hon går på disco!? Så sjukt! 😭😱😍

En av dagens aktiviteter som morsan i huset klarade av utan att varken svimma eller lägga en spya var biblioteket. Imponerande av mig! ;) 
Barnen fick välja tre böcker var, och där märktes det också att Moa börjar bli så stor. Theo valde nån Alfons Åberg och böcker i de stuket medans Moa tog kapitelböcker utan bilder. Så ville hon att vi ska läsa två kapitel varje kväll. 
Jag hänger inte med, det går så fort nu! ❤️
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0