Igår började Kim jobba efter semestern, sjukt hur fort man vänjer sig vid att ha honom hemma alltså. Det blev SÅ tomt när han åkte, men att komma in i vardagen igen har ju även sina fördelar. 

 
Idag har jag och barnen inte gjort så mycket, fick ganska hög feber igår kväll och så har febern hållt i sig hela dagen idag så vi har bara varit hemma. Barnen har väl cyklat lite osv och jag har mest legat på soffan. 
Kim och barnen har även tagit tag i lite rensning här hemma. Jag har nämligen beställt jackor, termobyxor, skor, stövlar, Skalkläder osv. till ungarna och allt de nya går verkligen inte in i garderoberna! Så Moa och Theo har kikat igenom gamla kläder, testat och bestämt vad dom vill ha kvar och vad som ska slängas/säljas av deras gamla grejer. 
Så skönt att bli av med masssssor men satans rörigt blir det ju också 🙈

Kim har även ringt och kollat upp lite grejer med fritids/skolan för Moa då vi var osäkra på om vi ska lägga in mina läkartider osv på fritidsschema eller bara säga till dom dagarna osv. 
På tisdag ska Moa till skolan på inskolning. Kika lite i lokalerna och träffa sina fröknar. Det ska bli spännande att se vad hon tycker. När allt är nytt kan det ju vara både roligt och läskigt. 
Och Theo, han tjatar om att få börja på förskolan igen. Dels för att han saknar sina kompisar (inte konstigt, dom fick ju 10 veckors ledigt i sommar) men så är han så spänd på att vara äldst, han kommer vara björn (grupp för de äldsta) OCH vara med i 5års-klubben. Så spännande för honom 😊

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Nat

Så söta barn! :)

2018-08-24 @ 09:10:03
URL: http://fruplusfru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0