Sämst

Alltså jag glömmer bort att denna blogg existerar. 
Tror nog vi en gång för alla tar och avslutar här? Iaf så tar jag en paus, igen. Om jag kommer tillbaka vet jag inte, är ju sämst på detta, haha! 

Avslutar med att säga att jag älskar min fina familj, mest av allt på jorden ❤️


Påskafton!

Gårdagen, såkallad långfredag var verkligen superlång konstigt nog.. Hela förmiddagen gick åt till städning och fix här hemma, tråkigt men behövligt. 
Vid lunch åkte vi hem till Kims föräldrar på påskmiddag, gott och trevligt var det! Därifrån åkte vi hem till mina föräldrar för efterrätt, även det gott och trevligt :) 
Blir ju lite tokigt när alla jobbar olika och vi vill "fira" påsk på alla olika ställen, men man får dela upp det så gott de går helt enkelt. 

Idag har jag jobbat och sen var det typ bara hem å äta åså innan det var dags att lägga barnen. Dom var supertrötta idag och somnade på stört runt 19! 
Karln i huset är ute på trevligheter med några vänner, så jag ligger här i soffan och funderar seriöst på att sova snart. Lika bra att ladda upp inför morgondagens 10 timmar på jobbet ;) 
Perfekt när man har nått att skylla på för att kunna lägga sig tidigt :D 

Hoppas ni alla har en fin påsk 😘

Påsk!

Gick jättebra för Moa hos doktorn! Jag blev till en början livrädd, mest över att det var TRE olika läkare som var med när hon skulle undersökas. Men hon fixade det galant. Det protesterades självklart så jag fick hålla fast henne, men vem skulle inte protestera? Hon var iaf världens duktigaste och vi åkte därifrån med ett besked om att operation inte är aktuellt i nuläget! Underbart skönt! :) 
Vill passa på att tacka Sara, Patrik och barnen som hade våran buskille under tiden så han slapp en lång dag på förskolan 😘

Idag har jag jobbat till 14, hämtade barnen och Theo hade tid hos doktorn strax därefter. Vet inte om jag nämt här att han brände handen förra veckan?! Hur som så gjorde han det, fick brännskador i form av blåsor och ett sjukhusbesök gjordes. Idag var han iväg för att kika så att blåsorna läker som dom ska och kom hem med ett stort bandage.. Mest för att inte få in smuts i såren men de var väl inte sådär superfint heller, mammas lilla kille 😘

Efter det har vi hunnit massor! Barnen har målat ägg, ätit middag, gått på skattjakt och hittat sina påskägg, badat och myst! 
Men nej, nu ska jag äta godis tills jag spricker 😁


RSS 2.0