Hur pallar ni?

Jag är verkligen världssämst på att uppdatera här och ändå är det fortfarande folk som läser bloggen, jag förstår inte hur ni orkar? Statistiken har ju sjunkit så inåt helvete, såklart... men ändå är det ca 100 unika besökare varje dag, sjukt!
 
Hur som, sen sist så har min mage blivit bättre, mycket bättre.. började ju "ett nytt liv" vilket faktiskt går bra! För första gången i mitt liv har jag verkligen hållt i det och är seriös med att det ska bli en förändring! Har inte nå ont i magen längre och på köpet så har jag gått ner 4 kilo på 2 1/2 vecka! Jag är nöjd och taggad på att fortsätta för att tillslut nå mitt mål. Hejjjja mig! :) 
 
Har även hunnit med att fylla år, 22 år för att vara exakt! Heeela födelsedagen spenderades på jobbet, men vad gör det om 100 år ;) 
 
Idag tog jag helg, på en onsdag! Förstår ni vilket lyx det är? ;) röd dag imorgon sen tog jag semester på fredag,  så underbart! :) men lata får vi göra nån annan gång, imorgon börjar det grävas runt huset - dränering påbörjat! 
Ska väl även hinna ner på stan en sväng på fredag så att barnen får kika in våryran lite ;) 
 
Men nej, jag har varken lust eller ork för att skriva mer,  bye bye  ;) 
 
 
Ett riktigt jävla ego.. 
 
 
 
 
 
 
 

Jävla mage!

Dehär kan ju vara bland de värsta jag har varit med om när det handlar om smärta.. (Jag vet, jag har födit två barn)
Men smärtan jag haft i magen senaste veckan är helt sjuk.. Som tur är börjar det bli lite bättre iaf! 
Jobbade i måndags men insåg på kvällen att jag inte pallar jobba med denna smärta, så har vart hemma i två dagarna nu och blir hemma imorgon med.. Började käka nå tabletter (stora jävla kapslar) mot magkatarr igår och nu har dem nog börjat hjälpt lite iaf, så om det fortsätter åt rätt håll så kan jag åka iväg och jobba på fredag iaf! :) 
Moa har trivselkväll på sin förskola imorgon mellan 16-19 så jag ska försöka följa med familjen dit, så får jag känna av ordentligt om jag kan jobba eller inte på fredag..

Just nu ligger jag i soffan och har ont medans min fina familj är på hembygdsgården och myser. Nu när det inte regnar så passar dem på att vara ute lite, kolla på kycklingar och käka glass, lyllosarna! 

Jag får glädja mig åt att se/höra barnens lycka när dem kommer hem och berättar om utflykten! 💕

Har väl inte så mycket mer att berätta med tanke på att jag mest sovit/legat på soffan nu.. Men nu har jag fått klaga av mig lite så nu ska jag gå och pilla i mig alvedon och hoppas på att även det hjälper lite. Blää

Nu under helgen har jag verkligen kommit fram till att jag inte mår bra.. 
Har fått sån jävla magkatarr så det är inte sant.. Har visserligen haft magkatarr till och från i perioder sen jag gick på högstadiet men det har aldrig varit så illa som nu.. Gör så fruktansvärt ont i magen och mår så illa.. Blääää! 
Måste försöka få stopp på detta för jag klarar inte av de längre.. Lär börja äta bättre (nyttigare) mat, motionera lite osv så att jag blir pigg och så att min kropp får må bra.. 
Då kommer jag även gå ner i vikt vilket jag verkligen vill men är så dum i huvudet så jag inte tar tag i det på riktigt.. Men nu jävlar finns det verkligen anledningar till att skärpa mig.. Har legat på soffan till och från hela helgen för att jag haft så ont i magen och mått så illa.. såfort jag ska äta så vill jag bara kräkas.. Det är inte okej! Nu lär jag skärpa mig och leva mer hälsosamt, både för min och mina närmastes skull.. 

Har grymt mycket att tänka på nu också.. Jobb, funderar på att plugga vidare, lär dränera huset, måste köpa en till bil osv osv.  Livet är inte lätt alla gånger!

Hur som så tänker jag alldeles för mycket och stressar FÖR mycket. Senaste veckan har vart kaos.. Jobbar heltid, städar hemmet, stressade med massa bakverk till Moas födelsedag, renoverade även datarummet för att få klart det tills Moa fyllde.. Idag var allt firande för Moa över och då la jag nytt golv i våran garderob.. Det är nånting HELA tiden och på det så ska man hinna med två barn.. Två barn som lätt blir griniga när mamman stressar och inte hinner med dem..

Får så dåligt samvete.. Känner mig som världens sämsta mamma.. Den absolut tråkigaste mamman i världshistorien.. 
Jag har inte tid så det räcker.. Jag spenderar alldeles för lite tid med barnen. Så jävla kasst av mig! 
De gör det inte bättre när de är måndag imorgon vilket innebär 5 dagars jobb då jag knappt träffar dem.. Så värdelöst! 

Nästa helg ska jag spendera med barnen till 100%! Vi ska gå på alla barnens dag och mysa massor! 
Ska även börja gräva runt huset för att dränera men dem älskar ju att vara ute så de tycker dem iaf är skoj. Hjälpa till att gräva lite, hoppa studsmatta, leka i sandlådan och gunga! Superkul! 

Jag älskar min familj så mycket! 
Nu måste jag skärpa mig.. Måste bli hälsosammare och spendera mer tid med dem! 💕
Lördag!

Tjo!! :) 

hoppas allt är bra med er! 
Här är det hur bra som helst. Karln jobbar, barnen sover och jag latar i soffan! Vi gick upp nångång mellan 5-6 imorse så har hunnit en hel del här hemma! 
Bäddat rent i alla sängar, tvättar tre maskiner, ätit frukost, duschat, klätt på oss, dammsugit, tagit bort allt påskpynt, käkat lunch osv osv ;) 

På eftermiddagen ska vi möta kusinerna på ip för en glass sen följer dem med hit och leker en sväng :) 

Ikväll när Kim kommer från jobbet så lär jag fortsätta renoveringen av datarummet så det blir färdigt innan Moa fyller år.. Började riva tapeter och spackla i torsdags och så spacklade jag det sista igår efter jobbet.. Så nu ska det slipas ikväll så att tapetseringen kan påbörjas imorgon :) 
Sen blir det golvläggning på måndag och förhoppningsvis får vi dit lister då också.. Så ska allt städas ur innan alla möbler åker in igen.. Lägger vi i en hög växel så borde vi hinna klart! :) 
Skrutten fyller ju på torsdag så har ju nån dag till godo! ;) fast jag ska hinna baka massa också så vore ju skönt om renoveringen blev klar så fort som möjligt.. Vill liksom inte ha datorn i vardagsrummet när alla människor kommer och grattar mois :) 

Har förövrigt fått förlängt på jobbet nu :') så nu blir jag kvar på Barret hela höstterminen, superkul! :) 

Annars har det väl inte hänt så mycket sen sist.. Dagarna rullar på som dem alltid gjort, typ. ;) 


Såhär hittade jag familjen när jag kom hem från jobbet i onsdags ;) 
RSS 2.0