Otur

Året börjar lida mot sitt slut och jag vet inte vad jag ska tycka om detta år.. Känns som att vi haft så jäkla mycket motgångar alltså, alltid har det varit nått, antingen med mig, Kim eller barnen.. Började med fuktskada i badrummen i början av året, fick bo borta i två veckor.. Moa blev sjuk i samma veva. Feber och allmänt hängig, efter några dagar kunde hon varken stå eller gå och vi upptäckte en stor knöl på hennes mage, efter flera timmar på lasarett med röntgen, blodprover och allt var det innebar så fick vi veta att hon fått tarmvred. Hon behandlades och återhämtade sig någorlunda fort. Till hösten kom den största käftsmällen, som jag än idag mår skit över, några vet andra inte.. På det så har vi varit sjuka konstant känns de som.. Började med förkylningar hela hösten som slutade med en långvarig ögoninflammation på Moa som var tvungen att medicineras, då blev det bra efter två veckor.. Ungarna åkte på vattkoppor som på Moa blev till stora bölder över ryggen så hon inte kunde ligga ner.. Jag har haft halsfluss 2 eller om det till och med är 3 gånger detta år.. Kim blev sjuk i slutet av november å i början av december var han påväg att få lunginflammation, fyra rör med medicin skulle göra det bättre.. Efter tre veckor med feber till och från gick han till läkaren igen, två nya mediciner skrevs ut.. Nu har han varit hemma från jobbet i princip hela december, så nu hoppas vi verkligen att det ska lugna ner sig och vi får vara friska.. Jo tjena, för sisådär 3 timmar sen började Moa spy, magsjuka in the house. 

Men det finns iallafall en sak som jag är glad över detta år, jag har fått ett fast jobb och träffat så underbara kollegor som jag håller varmt om hjärtat! Det är lycka! 

Nu hoppas jag att 2015 för med sig lite tur, hoppas att vi får vara friska och må bra! 

Seg brud!

Är väldigt seg på att uppdatera här, men nu så! 
Har valt att ta en liten paus från VV till efter jul. Har massor av saker inplanerade och det är faktiskt bara jul en gång om året så har valt att lägga det åt sidan nu i december. Är ju fortfarande med och har väl tänket kvar när jag käkar julmat osv men vill inte va seriös till 100% då jag tycker att halva denhär känslan man har under julen försvinner då. Så i januari börjar jag köra mer strikt och fram till dess blir det några halvdana veckor. Finns ju massa veckor nästa år att ta igen detta på :) 

Annars då, Kim har haft feber varannan dag i en veckas tid nu. Helmysko, och vi alla vet ju hur det är med sjuka karlar? Ett under att jag står ut ;) 
Moa och Theo är väl lite hostiga och snoriga men inte så farligt, alla är väl mer eller mindre lite halvkrassliga nu så det är bara att gilla läget! :) 

Slutspurten på jobbet nu också, blandade känslor. Men det kommer bli bra! :) 

Bjussar på två ego bilder och ni får glo på tills nästa gång jag tar mig tid att skriva! ;) 
RSS 2.0